Міський голова Анатолій Лінник взяв участь у електронній нараді по проекту «Велике будівництво»

05 червня міський голова Анатолій Лінник взяв участь у електронній нараді з заступником голови Чернігівської ОДА Наталією Романовою щодо стану виконання ремонтно-будівельних робіт приймальних відділень опорних лікарень Чернігівської області у рамках проекту «Велике будівництво» EMERGENCY.

Ніжинська центральна міська лікарня є однією із 9 опорних лікарень Чернігівської області. В рамках Проекту для міської лікарні орієнтовно буде виділено 7 млн. грн. з Державного бюджету та з міського бюджету 12 млн.грн. для проведення ремонту та придбання обладнання для приймального відділення.

Під час наради Наталія Романова зазначила, що для всіх лікарень, які є учасниками проекту «Велике будівництво» буде закуповуватися медичне обладнання централізовано, звернула увагу на графіки та строки виконання.

За результатами наради міський голова Анатолій Лінник надав доручення відповідальним службам щодо дотримання чітких вимог по проведенню тендерної процедури та визначення переможців. Зауважив, що повний розрахунок з виконавцем буде після завершення ремонтно-будівельних робіт.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

05.06.2020