Міський голова Анатолій Лінник зустрівся із редакторами місцевих ЗМІ

Сьогодні, 5 червня, у великій залі міськвиконкому міський голова Анатолій Лінник провів робочу зустріч із редакторами ніжинських засобів масової інформації. Вони обговорили перспективи співпраці влади і ЗМІ в комунікативній сфері. На зустрічі також був присутній заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко.

Така зустріч у даному форматі проходила вперше. «Я хочу почути від вас, що ми маємо змінити в нашому з вами діалозі та як на вашу думку має модернізуватись та змінитись наша співпраця», - підкреслив Анатолій Лінник.

У ході робочої зустрічі редактори та представники місцевих ЗМІ виносили свої пропозиції щодо організації співпраці та зустрічей із міським головою.

Редактори звернулись до міського голови з проблемами, які виникли з радіомовленням та адресною доставкою газет.

Анатолій Валерійович привітав представників ЗМІ із Днем журналіста та побажав міцного здоров’я, сімейного благополуччя, невичерпної енергії для втілення ваших задумів, сміливих проектів та наполегливості.

«Своєю щоденною працею, ви створюєте інтелектуальний простір для розбудови нашої громади, розвиваєте активне обговорення щодо важливих проблем нашої ОТГ. Ваша професія нелегка, відповідальна, часто навіть небезпечна. День за днем ви занурюєтесь у вир подій, першими дізнаєтесь про їхній перебіг і створюєте об'єктивну картину нашого життя», - наголосив Анатолій Валерійович.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

05.06.2020