Міський голова Олександр Кодола привітав медалістів та вручив їм атестати з відзнакою

Сьогодні, 17 червня, на центральній площі міста відбулося урочисте привітання кращих учнів Ніжина - випускників-медалістів дев’яти загальноосвітніх закладів міста. Цьогоріч міські школи, гімназії та ліцей випустили 336 одинадцятикласників, серед них – 45 медалістів (24 - з золотою та 21 – зі срібною медалями).

Випускників, їх батьків та вчителів зі святковою подією привітав міський голова Олександр Кодола: «Шановні відмінники, Ви пройшли шкільне навчання неперевершено. Перед вами стояла нелегка задача – підкорити найвищі сходинки Олімпу знань, і ви показали високий результат. Результат, яким пишаються ваші вчителі, батьки, Ніжин,  пишається вашим успіхом. Окрему подяку хочу висловити батькам і вчителям наших медалістів, директорам навчальних закладів, де діти мали змогу отримати якісну освіту. Ваша праця та зусилля були титанічними. Але ця щоденна кропітка робота була того варта. Переконаний, що серед сьогоднішньої когорти найкращих, неодмінно будуть знамениті лікарі, популярні письменники, науковці, винахідники. Бажаю нових перемог і нових звершень вам у будівництві свого майбутнього. І нехай Бог дарує вам усім своє благословення та міцне здоров’я!».

Олександр Михайлович вручив медалістам свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою та книги про рідний Ніжин ніжинського автора Олександра Забарного.

Приємним подарунком для випускників також стало привітання у вигляді танцювального та вокального номерів ніжинських артистів.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

17.06.2021