Міський голова Олександр Кодола привітав патронатні сім'ї з Новим Роком і Різдвом Христовим

Міський голова Олександр Кодола привітав вихованців і батьків патронатних сімей з Новим Роком і Різдвом Христовим. Олександр Михайлович поспілкувався особисто з кожною патронатною родиною. Малечі передали подарунки: квитки на атракціони та солодощі.

Нині в Ніжині 11 прийомних сімей і 2 патронатні. Ці сім’ї прийняли до себе 23 дітей, що опинились у складних життєвих обставинах. З листопада 2018 року наші патронатні сім'ї подарували тепло свого серця та турботу 14 дітям.

«Передноворічний період – це період здійснення мрій та найзаповітніших бажань. Хотілось би, щоб у цих дітей і у батьків, які взяли на себе найсерйознішу відповідальність здійснились усі їхні надії і сподівання. Бажаю вам міцного здоров'я, достатку та щастя. Ваші сім'ї є прикладом мужності, сили та любові для кожного з нас», - зазначив Олександр Кодола.

Головне завдання міської влади, акцентував міський голова, аби якомога більше дітей, позбавлених батьківського піклування зростали в родинах і виховувались щирою батьківською любов’ю. 


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна 

28.12.2020