Міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету

08 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету під керівництвом міського голови Олександра Кодоли.

На засіданні розглянули та прийняли 15 рішення. Зокрема, рішення стосувалися розвитку туристичної інфраструктури та популяризації Ніжина, виділення матеріальної допомоги громадян, соціального та майнового захисту дітей. А також розглянули рішення, які були підготовлені за зверненнями громадян щодо внесення змін до кварт облікових справ, переоформлення особових рахунків, внесення змін до договорів на тимчасове користування місцем розташування зовнішнього рекламного засобу.

Прийняли рішення про виділення одноразової матеріальної допомоги на лікування, на поховання та матеріальної допомоги через Комплексну міську програму підтримки сім’ї, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на 2021 рік.

Внесли зміни до складу архітектурно-містобудівної ради в м.Ніжині при відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Ніжинської міської ради. До складу включили Анатолія Копицю (громадський діяч), Андрія Воробйова (заступник начальника відділу містобудування та архітектури).

Прийняли рішення про нагородження відзнакою виконавчого комітету Ніжинської міської ради «Герой Чорнобиля» 36 осіб за поданням голови Ніжинського осередку Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз. Чорнобиль. Україна» Валерія Толочка.

 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

08.04.2021