Міський голова Олександр Кодола провів міжвідомчу нараду з керівниками

 19 липня міський голова Олександр Кодола провів міжвідомчу нараду з керівниками підприємств, установ, закладів міста.

Міський очільник розпочав нараду з приємних новин, зокрема Олександр Михайлович зауважив: «Вчора з керівником добровольчого загону міста Ніжина Русланом Кострицею відвідали наших ніжинських хлопців, що несуть службу на прикордонних територіях та передали два вантажних автомобіля, разом з необхідними речами та провізією.

Від імені Ніжинської громади подякували їм за героїзм та службу на благо України.

Нагадаю, що ремонтом вантажівок займалися працівники КП ВУКГ. Вони провели повний ремонт, заміну запчастин, пофарбували машини в потрібний колір, а ми завантажити їх необхідними речами.

Варто наголосити, що потреба в автомобілях, що можуть функціонувати в польових умовах, стоїть дуже гостро. Тому ми намагатимемося невдовзі придбати позашляховик для наших захисників на прифронтових територіях.

До речі, це вже 12 автівка, яку ми передали на потреби військових.

Щодо міжнародної співпраці, продовжуємо налагоджувати контакти з містами у різних країнах світу. Зокрема Бельгії, Німеччині, Польщі. Президент постійно наголошує на важливості міжнародної підтримки на рівні органів місцевого самоврядування. Тому ми систематично проводимо таку роботу, плануємо конкретні заходи, укладаємо договори про співпрацю, беремо участь в відповідних програмах по залученню коштів на потреби нашого міста.

У ході наради керівники підприємств, установ та закладів міста прозвітували про виконану роботу за минулий тиждень та окреслили коло питань на поточний.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю  

19.07.2022