Міський голова Олександр Кодола провів нараду щодо проекту EMERGENCY в міській лікарні

В рамках президентського проекту «EMERGENCY» та Національної програми «Велике будівництво» триває реконструкція головного корпусу КНП «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького» під сучасне приймально-діагностичне відділення.

Сьогодні, 11 квітня, міський голова Олександр Кодола разом з cекретарем міської ради Юрієм Хоменком, першим заступником міського голови Федором Вовченком та заступником міського голови Іриною Грозенко провели виїзну робочу нараду до міської лікарні. Олександр Михайлович оглянув переплановані приміщення, перевірив хід виконання ремонтно-будівельних робіт та поспілкувався з представниками підрядної організації, яка виконує роботи.

Міський голова обговорив з фахівцями терміни виконання робіт, визначив пріоритетні цілі й завдання та наголосив, що хід виконання ремонтно-будівельних робіт по даному проекту щоденно контролюватиметься міською владою. Олександр Кодола доручив управлінню житлово-комунального господарства та будівництва та представникам підрядної організації надати графік щоденного виконання конкретного об’єму робіт, а також скласти плани робіт на кожний подальший тиждень.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

11.05.2021