Міський голова Олександр Кодола провів спільний рейд з нацполіцією, держпродслужбою, муніципальною вартою щодо дотримання карантинних норм

05 квітня міський голова Олександр Кодола провів нараду з керівниками ринків, супермаркетів, перевізниками, поліцією, представниками УЖКГ та Б, Держпродспоживслужби та ін. щодо дотримання карантинних вимог у місті Ніжині.

Очільник міста під час наради наголошував усім перевізникам і керівникам супермаркетів, ринків, продуктових і непродовольчих магазинів, закладів громадського харчування на суворому дотриманні та виконанні всіх карантинних вимог. А саме, дезінфікувати всі поверхні, з якими контактують люди, контролювати кількість відвідувачів на торгових площах (1 людина на 20 кв. м), слідкувати за дотриманням соціальної дистанції між відвідувачами, контролювати кількість пасажирів у громадському транспорті (вона не може перевищувати 50% від загальної кількості сидячих місць) та проводити регулярну обробку деззасобами транспорту та торгових площ.

Міський голова Олександр Кодола особисто перевірив, як у магазинах, супермаркетах та на території ЖД вокзалу дотримуються вимог карантину, в тому числі дотримання карантинних норм під час здійснення пасажирських перевезень. У рейді взяли участь секретар міської ради Юрій Хоменко, заступник міського голови Сергій Смага, начальник нацполіції Володимир Духно, керівник управління Держпродспоживслужби Віктор Рафальський, представники  комунального підприємства муніципальна варта.

Перевірили роботу супермаркетів Велмарта, Сільпо, АТБ та ЖД Вокзал  щодо дотримання карантинних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби. Проведено роз’яснювально-інформаційну роботу.

Міський голова Олександр Кодола позитивно відмітив організацію роботи в супермаркеті Сільпо. Обробляються продовольчі візки та кошики та організовані на належному рівні протиепідемічні заходи.

 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

05.04.2021