Міський голова привітав із ювілеєм ДЗАБТ "Ритм"

14 лютого в міському Будинку культури зразковий дитячий ансамбль бального танцю «Ритм» відзначив свій ювілей. Його заснували 1980-го року – 40 років тому. За такий великий проміжок часу директор хореографічної школи Галина Тимошенко привела в світ танцю не одну сотню дітей.

Міський голова Анатолій Лінник привітав Галину Тимошенко та всіх учасників і випускників ансамблю. «Від самого початку дитячий хореографічний колектив "Ритм" був приречений на успіх, адже його заснувала талановитий педагог та керівник, прекрасна жінка та успішна у всіх сенсах людина — Галина Львівна Тимошенко! Можна з впевненістю сказати, що це один з найкращих зразкових танцювальних бальних колективів на теренах України та світу», - наголосив Анатолій Валерійович.

Анатолій Валерійович вручив Галині Львівні Почесну Грамоту виконавчого комітету Ніжинської міської ради та побажав наснаги, здоров’я та успіху. Із вітальними словами та подарунками на свято прийшли привітати: директор Будинку дітей та юнацтва Валерій Примаченко, батьківський комітет ансамблю, друзі, колеги та партнери.

Також за кошти міського бюджету, з нагоди ювілею, учасникам ансамблю придбали сценічне взуття.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

17.02.2020