Міський голова зустрівся з мешканцями вулиці Космонавтів

26 серпня відбулась робоча зустріч міського голови Анатолія Лінника з жителями мікрорайону по вулиці Космонавтів. Під час зустрічі Анатолій Лінник інформував мешканців мікрорайону про результати благоустрою території та про покращення інфраструктури по вулиці Космонавтів.

Міський голова подякував небайдужим мешканцям за допомогу в реалізації облаштування паркової зони в рамках «Громадського бюджету».

У ході спілкування з жителями мікрорайону були висловленні побажання, зокрема, про облаштування аптечного пункту по вулиці Космонавтів, присвоєння назви зоні відпочинку (мешканці пропонують парковій зоні присвоїти назву імені першого українського космонавта Героя України Леоніда Каденюка), про ремонт внутріквартальних доріг та під’їзних шляхів до багатоповерхових будинків.

Підводячи підсумки зустрічі, Анатолій Лінник запевнив присутніх, що і надалі будуть вкладатись кошти в благоустрій містечка, підтвердив готовність реалізації проекту по реконструкції дитячого садка і виділення інвестиційно привабливої ділянки під багатоквартирну забудову.

У роботі зустрічі також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко та керуючий компанією «Північна» Дмитро Шаповалов.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна


27.08.2020