Міжвідомча оперативна нарада. Про головне

10 січня міський голова Олександр Кодола провів міжвідомчу нараду керівників управлінь, відділів, підприємств, установ та закладів.

У засіданні взяли участь перший заступник міського голови Федір Вовченко, секретар міської ради Юрій Хоменко, заступники міського голови Ірина Грозенко та Сергій Смага, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб, радник міського голови Ольга Орел.

Ніжин засніжило. З ночі працює техніка комунальних підприємств міста. У дворах житлових будинків працюють працівників ЖЕКів, території парків, скверів та інших зону відпочинку розчищають комунальники.

Разом з тим, нагадуємо, відповідальність за прибирання від снігу та ожеледиці несуть усі власники, балансоутримувачі та обслуговуючі організації незалежно від форми власності, а дотримання порядку контролюють інспектори благоустрою.

Міський голова Олександр Кодола доручив керівникам комунальних служб міста ретельно розчищати дороги та пішохідні доріжки від снігу, щоб не створювати незручності для містян.

Олександр Михайлович представив директора нового комунального підприємства «Ніжин FM» - Хоминця Володимира Павловича. «Створення власного радіо у Ніжині прийняли ще влітку, після ліквідації КП «Ніжинське телебачення». Адже місто повинно мати власний мовник. Радіо в Ніжині має перспективи, оскільки його можна слухати всюди: в транспорті, на роботі і в магазинах. На Ніжин FM будуть передавати новини і розважальні програми, записувати інтерв'ю з непересічними і цікавими ніжинцями. Має бути цікаво! Звісно запуск нового комунального підприємства потребує часу, це буде власний радіомовник», - підкреслив міський голова.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

10.01.2022