Модернізація світлофорного обладнання у Ніжині

Перехрестя вулиць Корчагіна та Шевченка у Ніжині вважається небезпечною ділянкою. Адже швидкісний рух автомобілів у декілька смуг, автобусні зупинки та стихійні пішохідні переходи змушували водіїв уважно спостерігати за дорогою та частенько різко натискати на гальма автомобіля. Та з сьогоднішнього дня дана проблема залишиться в минулому.

04 серпня 2016 року на перехресті вулиць Корчагіна та Шевченка встановлено новий світлофорний комплекс. На додаток до оновлених світлофорних об`єктів для регулювання руху до перехрестя по вул. Корчагіна встановлять новий світлофор для пішоходів. Це покращить безпечний перехід дороги та стане профілактикою випадків ДТП на даній ділянці.

Оновлення світлофорного комплексу особисто проконтролювали міський голова Анатолій Лінник та начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко.

Слід зазначити, що покупка для міста була зроблена за допомогою системи публічних закупівель «ProZorro», завдяки чому місту вдалося зекономити значну сумму коштів.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

04.08.2016