Модуль - 2 проекту FORBIZ створення кращого бізнес-середовища

21 лютого 2018 року у Чернігові проведено другий навчальний модуль «Стратегічне бачення та пріоритети розвитку МСП. Координація з іншими документами» за участі експертів FORBIZ, зокрема старшого консультанта з питань політики розвитку МСП Богдани Александрової-Ефе, координатора проекту FORBIZ Ольги Красовської та радника проекту Юрія Вдовенка.

Робоча група від міста Ніжина в складі якої були представники бізнесу та органу місцевого самоврядування налічувала 11 осіб.

В ході зустрічі членами робочих груп та експертами FORBIZ оговорено орієнтовний перелік цілей, розглянуті варіанти стратегічних пріоритетів розвитку МСП, розглянута карта стейкхолдерів, врахована думка представників бізнесу при визначенні пріоритетних напрямів.

Запрошуємо представників бізнес-спільноти активно висловлювати власні думки та приймати участь у опитуваннях (посилання на анкети опитування розміщуються в рубриці «Анонси» на офіційному сайті Ніжинської міської ради), відповіді автоматично передаються експертам FORBIZ і мають вирішальне значення для подальшої роботи.

З 26 лютого 2018 року розпочинається он-лайн голосування за визначення стратегічних пріоритетів для МСП міста Ніжина.

ЗАПРОШУЄМО представників бізнес середовища долучитись до он-лайн голосування.

Довідково. Проект FORBIZ реалізується в Україні представництвом Європейського Союзу в партнерстві з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України в рамках ініціативи EU4Business.

Фокус проекту FORBIZ :

· Регулювання, орієнтоване на інтереси бізнесу

· Підтримка політик для МСП

· Діалог із спільнотою МСП

Відділ економіки

22.02.2018