На базі Ніжинської міськради проводились навчання з перевірки антитерористичної захищеності

21 січня на базі Ніжинської міськради відбулись учбові навчання, організовані координаційною групою Антитерористичного центру при УСБУ в Чернігівській області. Під час навчань перевірялись дії адміністрації та працівників установи у разі отримання інформації про загрозу або вчинення дій з ознаками терористичного акту, а також у разі виявлення предметів, які викликають підозру.

За результатами навчань було проведено детальний аналіз змодельованої ситуації, проаналізовано виявлені проблемні питання та наголошено на необхідності удосконалення антитерористичної захищеності об’єкту. Крім того, з керівництвом міськради було узгоджено алгоритм першочергових дій у разі виникнення подібних ситуацій, а також порядок інформування правоохоронних органів та спеціальних служб.

Управління Служби безпеки України в Чернігівській області звертається до жителів Чернігова та області з проханням повідомляти інформацію щодо виявлення вибухових пристроїв, підозрілих предметів поблизу адміністративних установ органів влади та місцевого самоврядування, підприємств, організацій та місцях масового перебування людей, намірів здійснення терористичної, сепаратистської, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності. Телефон «гарячої ліній» - (0462) 676-208. Інформація, що надійде, обов’язково буде перевірена.

29.01.2016