На імпровізованому блокпосту діти з Ніжина зібрали 1700 гривень на авто для ЗСУ

В одному з мікрорайонів міста діти зробили імпровізований блокпост з метою збору коштів на автомобіль для наших військових. Діти відмовились від ігор в телефоні та організували таке корисне для своєї держави дозвілля.
У вишиванках та з гаслом «Слава Україні» вони пильнують за пересуванням автомобілів. Майже усі водії схвально відносяться до такого. Спочатку дітей пригощали смаколиками. А потім почали гроші давати. В такий спосіб юні патріоти назбирали майже 1700 гривень.
Дуже символічно що сьогодні, у День Незалежності України, зібрані кошти діти передали військовому. Ці гроші стануть вкладом у покупку автомобіля, який планується відправити найближчим часом у гарячу точку нашим захисникам.
Потреба у автомобілях є постійно. Один із позашляховиків, які ніжинська громада передала на передову, був задіяний у важливих завданням, нищив ворога, але прослугував лише 20 днів. Тож нашим хлопцям автомобілі вкрай необхідні. Розуміють це і діти, і їх батьки, з дозволу яких юні ніжинці організували блокпост.
Секретар міської ради Юрій Хоменко зазначив: «В нас таке свідоме молоде покоління. Дай Боже цим дітям більше ніколи не бачити війни. Ми обов’язково переможемо, також і завдяки цим дітям. Дякуємо батькам, які виховали справжніх українців».
Планують діти збирати кошти ще до 1 вересня – початку нового навчального року. А потім з новими силами візьмуться підкорювати нові вершини знань.
24.08.2022