На щотижневій оперативній нараді керівники структурних підрозділів проінформували про результати своєї роботи за звітний період


Комунальні служби громади працюють у штатному режимі.

Розпочато капітальний ремонт дорожнього покриття по вулицях Вознесенська та Лисенка Миколи.
ТОВ «НіжинТеплоМережі» продовжує підготовку до нового опалювального сезону, проводяться гідравлічні випробування та усуваються виявлені пошкодження, здійснюється повірка лічильників газу.

Послуги з водопостачання та водовідведення надаються без перебоїв.

Директор КП «ВУКГ» Володимир Шпак поінформував, що до роботи приступили два нових водія сміттєвоза.

Начальниця управління соціального захисту Оксана Смага зауважила, що на сьогодні є затримка виплат з державного бюджету за другу половину червня, нараховані тільки соціальні стипендії.
Директор КП «СЄЗ» Владислав Корман зазначив, що розпочалися роботи з передачі приміщення УТОСа на баланс його керуючої компанії.

Триває роз’яснювальна робота з власниками приміщень щодо опорядження фасадів, які знаходяться в незадовільному стані. Це сприятиме покращенню зовнішнього вигляду міста та підвищенню комфорту його мешканців.

Секретар міської ради Юрій Хоменко позитивно оцінив спільну роботу відділу благоустрою, житлових питань, паркування, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами, відділу містобудування та архітектури та працівників КП «ВАРТА» у цьому напрямку.

За підсумками наради були надані відповідні доручення та розпорядження, спрямовані на подальше поліпшення ситуації у місті.
Будьте впевнені, що ми продовжуємо працювати на благо нашої громади та дбаємо про ваше комфортне життя!
25.06.2024