На засіданні виконавчого комітету розглянуто бюджетні питання

15 вересня на засіданні виконавчого комітету розглянуто бюджетні питання.
Одним з яких – це внесення змін до Міської цільової програми «Фінансова підтримка та розвиток Ніжинського пологового будинку». У зв’язку з тим, що Національна служба Здоров’я України не перерахувала кошти на заробітну плату працівників пологового будинку міська влада вирішила виділити кошти на покриття цих витрат, щоб підтримати наших медиків. А також виділили кошти на поточний ремонт господарського корпусу Г пологового будинку та на сплату податків.
Затвердили зміни до бюджету Ніжинської територіальної громади, тобто перерозподіл видатків в межах бюджетних програм та уточнення місцевого бюджету за підсумками 8 місяців цього року.
Перевиконання становить 113,8%.
Зміни за рахунок перевиконання дохідної частини місцевого бюджету буде направлено на заробітну плату працівникам бюджетної сфери; фінансову допомогу КТВП «Школяр» на ремонт даху будівлі харчоблока, яке надалі буде переобладнано під ПЛР лабораторію, матеріально-технічне забезпечення військових частин для виконання оборонних заходів тощо.
Зміни відбулися в межах бюджетних призначень оскільки у воєнний час роботи по деякім капітальним ремонтам об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури та деякі поточні видатки не можуть бути проведені.
Прийняли рішення про повернення коштів з деяких міських програм до резервного фонду.
В резервному фонді 12 млн 500 тис грн.
15.09.2022