Над Ніжином замайорів прапор на честь відкриття Олімпійських Ігор 2016

Олімпійські Ігри у Ріо-де-Женейро розпочалися сьогодні, 5 серпня 2016 року. Усі країни з натхненнім споглядали та переживали за свої команди. Україна не стала виключенням. Підтримали своїх співвітчизників і ніжинці.

Урочистий захід розпочався з підняття прапору на честь Олімпіади. Дана місія лягла на плечі секретаря міської ради Валерія Салогуба та чемпіонки України з дзюдо Наталії Чистякової.

Після чого секретар міської ради Валерій Салогуб виступив з урочистим словом, побажав українській команді якнайбільше перемог та золотих медалей. Слово перейняв начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради Павло Глушко. Він долучився до побажань секретаря міської ради та висловив найширіші вітання тим, хто сьогодні представляє Україну у далекій Бразилії.

Після офіційної частини до уваги відвідувачів дитячі спортивні та хореографічні колективи Ніжина представили танці та ініціювання боротьби, що ще раз доводить – ніжинці не байдужі до спорту та усім серцем вболівають за своїх співвітчизників.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

05.08.2016