Нарада щодо благоустрою громади

18 жовтня відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. Були присутні радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор КП «ВУКГ» Владислав Корман, начальник відділу з благоустрою Наталія Бойко.

Керівники прозвітували про стан виконання наданих протокольних доручень попередньої наради щодо виконання робіт по реконструкції площі Івана Франка; благоустрій у парках та скверах міста; планування земельної ділянки для нового кладовища; водовідведення по вул. Незалежності; схеми санітарного очищення міста; розмітки і знаків дорожнього руху; виконання ремонтних робіт по вул. Батюка, тощо.

Очільник міста звернув увагу керівників комунальних служб на благоустрій та озеленення в парку Незалежності (висадка нових дерев, кущів та квітв.

Надано доручення управлінню житлово-комунального господарства та будівництва розробити макети встановлення туристичних вказівників по місту; тримати на контролі миття громадських зупинок (1раз на місяць в зимовий період та дві на місяць в весняно-літній); встановлення назв громадських зупинок по місту.

Начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко доповів, що виконання робіт по реконструкції вулиці Батюка завершені та розпочаті ремонтні роботи по ремонту дорожнього покриття та тротуарів по вул.Батюка.

Обговорили питання щодо встановлення освітлення на громадських зупинках по мікрорайону Прилуцькому.

КП «ВУКГ» надано протокольне доручення до 25 жовтня провести ремонтні роботи ритуальної тумби на Троїцькому кладовищі. Розробити та презентувати на наступну нараду ескіз, щодо вибракування дерев, кущів по парках і скверах та оформити огородження зеленими насадженнями (зелена огорожа-кущі).

Міський голова Анатолій Валерійович наголосив, що всі ті заходи, які розроблені по комунальним службам, повинні виконуватися відповідно до запланованих графіків та бути результативними, адже благоустрій міста та комфортне життя громади знаходиться в пріоритеті роботи міської влади.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Анна Шведун

18.10.2019