Нарада з благоустрою міста

22 листопада відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. Були присутні радник міського голови Сергій Осадчий, заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко, директор КП «ВУКГ» Владислав Корман, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко та начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор Вікторія Мироненко.

На початку засідання міський голова Анатолій Лінник привітав керівника комунального підприємства «Виробничого управління комунального господарства» Владислава Кормана з 100-річчям з нагоди заснування підприємства. Подякував за сумлінну та плідну роботу всіх робітників закладу, адже завдяки їхній щоденній праці місто чисте та освітлене. Побажав подальшого розвитку та процвітання підприємству.

Керівники прозвітували про стан виконання наданих протокольних доручень попередньої наради щодо закупівлі та встановлення відеокамер; встановлення меж на кладовищах Мигалівському та Комунарів; схеми санітарного очищення міста; ОДР по колу біля танку (на в’їзді в місто); виконання ремонтних робіт по вул. Батюка, освітлення в місті тощо.

Надані протокольні доручення управлінню житлово-комунального господарства та головному архітектору відділу містобудування та архітектури, винести на розгляд містобудівної ради питання по визначенню зразка тротуарної плитки для укладання тротуарів по вулиці Московській в районі центрального ринку; біля пам’ятного знаку «Жертвам голодомору та політичних репресій» зробити виконання ремонтних робіт по облаштуванню нової огорожі та заміні освітлення.

Обговорили питання щодо благоустрою скверу Чорнобильцям, а саме: встановлення декоративної огорожі на плитах пам’ятного знаку «Дзвони Чорнобиля».

Анатолій Валерійович наголосив, що всі ті заходи, які розроблені по комунальним службам, повинні виконуватися відповідно до запланованих графіків та бути результативними, адже благоустрій міста та комфортне життя громади знаходиться в пріоритеті роботи міської влади.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Анна Шведун

22.11.2019