Нарада з благоустрою міста

29 листопада відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника. Були присутні радник міського голови Сергій Осадчий, заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко, директор КП «ВУКГ» Владислав Корман, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник відділу з благоустрою Наталія Бойко та начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор Вікторія Мироненко.

Керівники прозвітували про стан виконання наданих протокольних доручень попередньої наради щодо закупівлі та встановленню відеокамер по місту, встановлення меж на кладовищах Мигалівському та Комунарів; схеми санітарного очищення міста; ОДР по колу біля танку (на в’їзді в місто); виконання ремонтних робіт по вул. Батюка(розмітка та встановлення тротуарів), освітлення в місті тощо.

Надані протокольні доручення управлінню житлово-комунального господарства та будівництва: 1)під час формування міського бюджету на 2020 рік, передбачити кошти на закупівлю крематорію для тварин; 2)замовити робочий проект для реконструкції скверу Богдана Хмельницького (формування зеленої огорожі, алей, тротуару та розміщення самого пам‘ятного знаку).

Головний архітектор, начальник відділу містобудування та архітектури Вікторія Мироненко доповіла, що 28 листопада відбулася містобудівна рада на якій було погоджено зразок тротуарної плитки для укладання в районі від мосту Батуринського вздовж міського ринку.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Анна Шведун

29.11.2019