Нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

28 вересня у малому залі Ніжинської міської ради відбулась розширена щотижнева нарада під керівництвом Григорія Олійника. Нарада розпочалася з розгляду виконання протокольних доручень, що були надані минулого тижня. Потому, заслухали звернення громадян міста, які стосувалися ремонту будинків та вивозу сміття.

Відбувся виступ начальника ніжинського відділу Служби Безпеки України, про необхідність проведення спеціальних оперативних заходів, щоб забезпечити безпеку громадян. Він підкреслив обов`язковість проведення роботи серед персоналу щодо громадської солідарності в боротьбі проти різного виду диверсій та необхідність дотримання пам`ятки антитерористичного центру. Були оголошені номери телефонів, за якими можна звертатися при необхідності: 26-10.

Як зазначив Григорій Олійник: «Забезпечення життєдіяльності всього міста залежить від повної відповідальності керівників та співпраці всіх підрозділів».

Надалі, начальник відділу з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Генадій Чернишов вкотре нагадав що з 2 жовтня по 31 жовтня відбудеться осіння промивка зовнішніх водопровідних систем. Відбуватиметься це з 22.00 по 02.00 , за виключенням вихідних днів. В дні промивки систем можливі перепади тиску та розливу води.

Потому, перейшли до розгляду решти питань, що стосувалися монтування вуличного освітлення та безпритульних тварин. За підсумками наради керівникам були надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

28.09.2017