Нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

16 листопада у великому залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств та установ міста під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника.

На початку наради були заслухані звернення громадян. Вони стосувалися перебігу опалювального сезону у місті та вивозу твердих побутових відходів. Громадяни скаржились на слабке опалення у деяких квартирах або ж на надмірне. Тому було надане доручення «НіжинТеплоМережі» розглянути ці питання, виїхати та дослідити об`єкти. Було зазначено, що серед основних проблем, які виникають, це завоздушення або ж втручання людей у систему. Що стосується другого питання, звернено увагу на необхідність логістично обстежити будинки, тротуарні зони, при необхідності зробити внутрішнє освітлення для внутріквартальних доріг.

На 6 грудня планується 32 сесія Ніжинської міської ради, тому до цього часу планується підготувати лист-звернення від Ніжинської міської ради до Кабінету Міністрів України та Президента України, стосовно тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води. В листі буде вказано що вже зроблено, які є загрози та які втрати понесено.

Наступним розглянули стан виконання протокольних доручень, що були надані на минулій нараді, обсудили проблемні питання кожного комунального закладу. За підсумками наради керівникам були надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформатично-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

16.11.2017