Нарада з керівниками підприємств

На початку наради з керівниками підприємств міський голова Ніжина Олександр Кодола подякував колективам підприємств на чолі з їх керівниками за те, що під час активних бойових дій на Чернігівщині вони гідно виконували та сьогодні продовжують виконувати свою щоденну роботу. Кожне підприємство тримає свій фронт.

Предметом наради було обговорення викликів, перед якими постали підприємства в умовах воєнного стану та безпекова діяльність підприємств.

Представники Служби безпеки України, які були присутні на нараді, окреслили основні аспекти, на які треба звернути увагу керівникам та зобов’язали донести цю інформацію своїм колективам.

Під час воєнного стану керівник несе персональну відповідальність за кожного підлеглого та особу, яка приймається на роботу. В цілому, якщо він достатньою мірою  не приділяє увагу тим загрозам, які виникають на його підприємстві, він особисто сприяє витоку інформації та подальшому можливому використанню її ворогом.

Не треба забувати, що війна продовжується, ведуться щоденні обстріли прикордонної території Чернігівщини. Тому пильність керівників в усіх напрямках забезпечує безпеку міста та наближує нас до Перемоги!

11.05.2022