Нарада з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством

29 травня у малій залі виконавчого комітету відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством та ЗМІ.

Під час наради були обговорювали протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові. Одне з головних - це управлінню житлово-комунального господарства та будівництва необхідно розробити проект правил поводження та утримання домашніх тварин (для запобігання безпритульності тварин по місту).

Григорій Миколайович повідомив присутнім, що надійшло повідомлення про штормове попередження на 31 травня 2019 року, тому велике прохання до всіх керівників підприємств бути пильними та у разі надзвичайної події (порив ліній електропередач, повалення дерев тощо) відразу ж реагувати на повідомлення як від мешканців так і від відповідних служб.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Геннадій Чернишов наголосив, що 31 травня на 14-00 годину запланована комісійна перевірка місця відпочинку на воді(облаштування та готовність міського пляжу). З 03 червня 2019 року повинен розпочати роботу міський пляж на якому постійно чергуватиме рятувальник.

Григорій Миколайович порушував тему реформування житлового сектору і переходу на нові форми управління. Проводяться заходи щодо інформування населення по організації створення ОСББ та мешканців, які ще не визначилися, щодо обслуговування внутрішньобудинкових мереж. Вперше в Ніжині за підтримки ЄС/ПРООН стартує літня школа для ОСББ з 05 червня (тренери розкажуть та навчать як створювати та вести відповідну документацію, будуть супроводжувати до моменту державної реєстрації і т.д.).

Підвівши підсумки наради Григорій Олійник попросив усіх присутніх керівників на наступне засідання підготувати інформацію щодо готовності до опалювального сезону 2019-2020 років.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

31.05.2019