Нарада з питань благоустрою міста Ніжина

Сьогодні відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радний міського голови Сергій Осадчий, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Анатолій Кушніренко, начальник відділу з благоустрою Юрій Кошель.

На початку засідання міський голова Анатолій Лінник порушив питання щодо спроби спилювання вікового дуба по вулиці Овдіївська. Начальник КП "ВУКГ" Владислав Корман доповів про процедуру підготовки дерев до спилювання. Обговоривши дане питання, Анатолій Валерійович наголосив на необхідності відпрацювання процедури, що унеможливила б випилювання дерев, які мають історичну та культурну цінність і не несуть загрози для майна та здоров’я громади.

На нараді було розглянуто ряд важливих питань, які стосуються: благоустрою територій, у т.ч. прибирання територій, закріплених за підприємствами, організаціями та установами; благоустрою території від Ощадбанку до ТЦ «Гермес»; вуличного освітлення; реконструкції площі ім.Івана Франка; встановлення додаткового освітлення по вул.Прилуцькій; встановлення консолей на Театральному мосту; упорядкування автобусних зупинок і розміщення табличок з їх назвами; закінчення робіт на круговому русі на перехресті вул.Об’їжджій - вул.Шевченка; облаштування дорожньої розмітки (ОДР) та ін.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів щодо продовження ямкового ремонту дорожнього покриття по місту Ніжину.

Присутні обговорили та узгодили питання щодо розробки проектно-кошторисної документації, топографічної та геодезійної карти, а також схеми для нового кладовища на землях Кунашівської сільської ради.

Слід зазначити, що благоустрій міста перебуває на особливому контролі у міської влади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

19.04.2019