Нарада з житлово-комунальних питань

14 листопада у малій залі виконавчого комітету відбулась щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством та ЗМІ.

На початку засідання розглянули звернення мешканця вулиці Василя Стуса щодо ремонту дороги та звернення від жительки вулиці Садової щодо самовільної забудови (гаражу-майстерні) на межі між приватними будинками.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник наголосив присутнім, що 15 листопада 2019 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення «Про визначення такого, що втратила чинність постанова Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 р. №560». В урядовому повідомленні сказано, що рішенням забезпечено стале проходження опалювального сезону та усуває загрозу відключення від газу через економічно необґрунтовані ставки тарифів. На сайті Асоціації міст України вітають таке рішення Уряду (з текстом ознайомитися можна за посиланням:https://www.auc.org.ua/novyna/uryad-pryynyav-rishennya-yake-spryyatyme-stabilnosti-prohodzhennya-opalyuvalnogo-sezonu.

Керівник КП «ВУКГ» Владислав Корман прозвітував, що підприємство готове до осінньо-зимового періоду на 100%. Вся техніка підготовлена до зими також закуплена нова самохідна очищувальна машина та повітряні дуйки(для очистки снігу з тротуарів). Заготовлено в достатній кількості піщано-сольової суміші та гранвідсіву.

Потім керівники комунальних підприємств обговорили проблемні питання по наданню послуг населенню, а також прозвітували по роботі комунальних служб: тепловий режим у житловому фонді міста (багатоквартирні будинки), утеплення теплової мережі, заготівля піщано-сольової суміші для тротуарів та доріжок у дитячих садочках та школах, відновлення твердого покриття після ремонтних робіт тощо.

По закінченню засідання були надані протокольні доручення з чіткими термінами їх виконання.

начальник відділу інормаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Анна Шведун

21.11.2019