Нарада з житлово-комунальних питань

28 листопада відбулась щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками комунальних підприємств та установ міста.

На початку засідання розглянули звернення мешканців щодо теплового режиму в квартирах, постачання гарячої води та освітлення вулиці Овдіївська біля будинку №282. Головуючий доручив відповідальним комунальним службам обстежити зазначені адреси та надати пропозиції по усуненню недоліків.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про проходження осінньо-зимового періоду. Озвучили проблемні питання по наданню послуг населенню, а також прозвітували по роботі комунальних служб. Григорій Олійник наголосив на тому, що у разі перебоїв в системі теплопостачання міста негайно оприлюднюйте інформацію на офіційному веб-сайті Ніжинської міської ради та у соціальній мережі фейсбук для інформування населення.

Григорій Миколайович звернув увагу присутніх на виконання бюджетних програм 2019 року, а саме на завершення бюджетного процесу та наголосив на плануванні бюджету на наступний 2020 рік.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

28.11.2019