Ніжин отримав своє "Місце сили"

Війна і складні реалії сьогодення поставили перед кожним із нас складні виклики. Ми українці, ми сильні і з ними впораємося. Але часом виникає потреба у допомозі та психологічній підтримці.
30 серпня у Ніжині відкрився Центр життєстійкості «Місце сили» – простір, спрямований саме на надання комплексної психосоціальної підтримки і посилення громадської безпеки. Він розташований у приміщенні нового корпусу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. І це не випадково, адже керівництво вишу розуміє необхідність впровадження таких просторів у громаді і прагне надавати якомога більшу підтримку цій ініціативі.
Сьогодні було презентовано результат роботи багатьох людей, дотичних до створення у Ніжині такого простору, і це стало можливим завдяки співпраці із закордонними та українськими партнерами.
«Місце сили» – це платформа для проведення різноманітних заходів, арт-терапій, майстер-класів, тренінгів. Це місце, куди кожен з нас може звернутися за психологічною підтримкою, де кваліфіковані фахівці допоможуть знайти ресурс і мотивацію для наступних кроків у житті.
Також цей простір об'єднує навколо себе активну молодь Ніжина. Юнаки і дівчата усвідомлюють себе частиною громади, прагнуть бути корисними суспільству, займаються саморозвитком і допомагають реалізовувати усі ідеї «Місця сили» Ніжина.
Дякуємо за допомогу створенні Центру життєстійкості нашим партнерам!
А ніжинців і ніжинок, які хочуть набратися сили для продовження свого шляху, запрошуємо до Центру життєстійкості.
30.08.2024