Ніжин відвідала делегація із представників Центрально-азійської торгової палати

Учора, 26 липня, до Ніжина завітала делегація із представників Центрально-азійської торгової палати з міста Сеул, Республіка Корея, а також представник даної торгової палати в Україні Володимир Ковальов та комерційний директор ТОВ «Львівський арсенал» Руслан Квасницький.

Потенційний інвестор, Корейський інвестиційний фонд CHANGJO E&E CO., LTD, обрав Ніжинську територіальну громаду для ознайомлення з її інвестиційним кліматом. Ніжинські фахівці показали іноземцям комунальні та муніципальні проєкти, представили потенціал підприємців нашого міста.

Делегація відвідала полігон твердих побутових відходів, водозабір «Червона Гребля», Спеціальний авіаційний загін ДСНС України, а також поспілкувалася з керівництвом заводу «Ніжинсільмаш», ТОВ «Ніжинський консервний завод», ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Метекол», ПрАТ «Ніжинський Жиркомбінат», як з потенційними бізнес-партнерами.

Головною метою зустрічі для іноземної делегації був аналіз ситуації у Ніжині щодо інвестиційного клімату, обговорення та презентація власних проєктів, які  вони хотіли б реалізувати в нашій громаді. Представників Центрально-азійської торгової палати зацікавило будівництво смарт-ферми та заводу з переробки твердих побутових відходів для виробництва електроенергії на міському полігоні.

Міський голова Олександр Кодола наголосив, що Ніжин відкритий до міжнародної співпраці, готовий підтримувати інвесторів та супроводжувати їхні проєкти до повної реалізації, адже це і є задачею органів місцевої влади.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

27.07.2021