Ніжинці відзначили День Знань

1 вересня продзвенів дзвоник, що мелодійно покликав до школи великих та маленьких школярів. Для когось ця мелодія була першою в житті, для інших – початком важливого року та сходинкою у нове життя. Ніжин зустрів школярів теплою та сонячною погодою. Промінчики відбивались радістю на обличчях дітлахів, адже День Знань – це не лише свято, але і зустріч з друзями, та початок активного навчального року.

День Знань відмічали в усіх школах міста. На одне з таких свят і завітали представники місцевої влади. У гості до ЗОШ №7 прибув міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко та начальник управління освіти Станіслав Крапив`янський.

Яскраве свято розпочалося з виходу першокласників. Також слово надали гостям міста. Свої щирі побажання висловив міський голова. Він подякував вчителям та вихователям за сумлінну працю, батькам – за їх терпіння, та побажав дітлахам успіхів у навчанні та життєвої енергії.

До щирих побажань приєднався і начальник управління освіти Станіслав Крапив`янський. Директор школи Анатолій Кутовець з гордістю нагородив дітей 2 та 11 класів за досягнення у минулому навчальному році.

Свято продовжилося яскравим концертом.

Наостанок маленькі школярі взявшись за руки випустили у небо кульки мрій. Та сповнені великих сподівань та цікавості до нового попрямували на свій перший у житті урок.

Відділ інформаційно-аналітичного заебзпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

01.09.2016