Ніжинська громада - одна із переможців, які стануть частиною проекту Go Bike Chernihiv

Ми точно знаємо, що багато людей очікує на результати конкурсу, який проводився для громад Чернігівської області. І ми вже готові оголосити переможців-щасливчиків, які стануть частиною проєкту Go Bike Chernihiv.

Але спершу трохи цікавих фактів…

Конкурс для громад було оголошено у серпні з метою відбору трьох учасників проєкту, які бажають розвивати велорух та покращити сталу мобільність у своїй громаді. За декілька тижнів надійшло понад 40 заявок, а конкурсна комісія провела не одну зустріч, аби проаналізувати всю подану інформацію.

Принцип відбору переможців базувався на розгорнутості відповіді, вмотивованості у розвитку велоруху у громаді, наявності туристичної та рекреаційної привабливості, а також факту заявки саме від представника керівництва міста.

Дискусій з приводу визначення переможців було багато, адже "лот" надзвичайний: дослідження та стратегія розвитку велосипедного руху від експертів нашого проєкту. Також громада-учасник проєкту отримає безкоштовні велосипеди для соціальних працівників, велопарковки та станції технічного обслуговування для покращення велоінфраструктури.

Добре, добре… Не будемо більше затягувати… І так… Переможцями стали: Ніжинська, Куликівська, Варвинська громади!

Вітаємо, командо! Тепер нам по дорозі! 
15.09.2022