Ніжинська громада з власного досвіду знає, що добре бути партнером DOBRE

З моніторинговим візитом до нашої громади завітали експерти DOBRE: Марат Кюрчевський, керівник програм із розвитку місцевого самоврядування і децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку (USAID); Келлі Ван Хузен, віцепрезидент Глобал Ком'юнітіз; Брайн Кемпл, керівник Програми USAID DOBRE; Максим Бурдавіцин, заступник керівника Програми USAID DOBRE; Наталія Сафронова, старший програмний спеціаліст Чернігівського офісу Програми DOBRE.
Протягом трьох років у рамках співпраці з Програмою реалізовано низку ефективних проєктів в різних сферах життєдіяльності громади:
медична
економічна
соціальна
комунальна
туристична
молодіжна
освітня
У ході зустрічі з міським головою Олександром Кодолою представники Програми оглянули результати реалізованих проєктів у громаді за попередні роки співпраці та обговорили подальші кроки та напрацювання на майбутнє. Олександр Кодола щиро подякував усьому американському народу за всебічну підтримку України загалом та нашої громади зокрема. "Переваги Програми DOBRE відчуває на собі кожен ніжинець: і дитинка, яка народилась і перебуває в пологовому будинку в сучасному ліжечку для новонароджених, і 90-річна підопічна територіального центру, яку обслуговує соціальний працівник, мобільність якого забезпечена завдяки велосипеду. Адже і ліжечка, і велосипеди закуплені в рамках співпраці з DOBRE", - зазначив Олександр Кодола.
Висловлюємо сподівання, що всі обговорені пріоритети розвитку та проєкти, які знаходяться на стадії погодження, ми матимемо змогу втілити в життя разом із нашими партнерами.
12.04.2023