Ніжинська організація Товариства Червоного Хреста України провела Форум активних дій: допомога, розвиток, солідарність

Захід зібрав представників різноманітних установ і організацій, органів місцевого самоврядування та всіх, хто співпрацює з Червоним Хрестом задля підтримки людей.   

Ніжинська організація ТЧХУ завжди була і залишається активною у сфері допомоги нашим мешканцям. Її працівники за покликом душі і професійним обов'язком не можуть пройти повз тих, хто потребує підтримки, і прагнуть у межах своїх можливостей допомогти їм у скрутний момент.

Відкрив форум вітальним словом секретар Ніжинської міської ради Юрій Хоменко. Він імені міського голови і від себе особисто він передав подяку працівникам Червоного Хреста: «Вся громада Ніжина вдячна вашому колективу за діяльність, спрямовану на допомогу людям. Також хочу висловити окрему шану й подяку за важку і небезпечну роботу у важкий період 2022 року». 

Багато теплих слів було сказано представниками об’єднаних територіальних громад Ніжинського району, котрі розповіли про співпрацю з Ніжинською організацією ТЧХУ. Особливу подяку вони висловили за підтримку у найважчий момент на початку повномасштабного вторгнення  рф у 2022 році. У той період мешканці Ніжинського району, які відчули безпосередній подих війни і жахливі наслідки російської воєнної агресії, потребували всього: від ліків до продуктів харчування й будівельних матеріалів для ремонту зруйнованих будинків. І саме представники Ніжинської організації ТЧХУ першими виходили до них на контакт, пропонували допомогу і цікавилися, які потреби необхідно закрити у першу чергу.

Усі присутні висловили сподівання на подальшу співпрацю  і розвиток Ніжинської організації ТЧХУ, розширення її можливостей та сфер, де вона зможе надавати допомогу.


Учасників та гостей форуму об’єднала спільна діяльність задля допомоги людям, а також розуміння важливого аспекту сьогодення: потрібно об’єднуватися заради нашого майбутнього.

19.09.2024