Ніжинські податківці привітали вихованців центру соціально-психологічної реабілітації з Міжнародним днем захисту дітей

До вихованців Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей з гостинцями навідалися фахівці фіскальної служби Ніжинської ОДПІ. Це міжнародне свято вони вже декілька років поспіль відзначають у колі дітей, які потребують від суспільства додаткової уваги.

«Міжнародний день захисту дітей – час, коли діти відчувають особливу турботу та увагу дорослих до себе. Ви, наше майбутнє, на вас ми покладаємо надії, для вас ми працюємо та змінюємо наше місто на кращеТож, наполегливо вчіться, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України та сумлінними платниками податків», - зазначивв.о.начальника Ніжинської ОДПІ Геннадій Тараненко.

Такий візит порадував вихованців і водночас розчулив кожного з гостей. Тепло дитячих сердець запалило в дорослих бажання творити добрі справи. Адже це підростаюче покоління, що дивиться з впевненістю в майбутнє, надія нашої держави.

Директор Центру Маріетта Слюсаренко подякувала гостям за вітання і провела екскурсію по закладу, стіни якого оздоблені оригінальними малюнками та виробами декоративно-прикладного мистецтва, що виготовлені руками вихованців та вихователів, а також продемонструвала подяки, які отримали вихованці за успіхи у змаганнях та конкурсах.

На завершення зустрічі податківці побажали дітям міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул, а колективу Центру висловили щиру вдячність за натхненну, самовіддану працю, за любов і тепло, які вони дарують дітям.

Ніжинська ОДПІ

03.06.2016