Нове придбання для дитячої поліклініки

Наразі придбання обладнання та зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я є одним з важливих завдань сучасності. Саме це добре розуміє адміністрація міста.

Внаслідок раніше підписаного договору про співпрацю між виконавчим комітетом Ніжинської міської ради та громадською екологічною організацією “Мама-86-Ніжин” у Ніжинській дитячій поліклініці з’явились потужний водонагрівач та стаціонарний сучасний фільтр для питної води. Таке обладнання в сучасних умовах є вкрай необхідним придбанням, адже діти, в очікуванні своєї черги на прийом до лікаря, багато рухаються, і тому можливість пити свіжу очищену воду для них вкрай важлива. Крім того, слід зазначити, що наявність теплої води в системі водопостачання поліклініки є значним внеском у покращення умов перебування не тільки для батьків з дітьми, але й самих медпрацівників (подача гарячої води здійснюється у 23 медичні кабінети та санвузол).

Перевірити роботу водонагрівача та системи подачі очищеної питної води приїхали міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, голова громадської організації «Мама – 86 - Ніжин» Валентина Щокіна .

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій із громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

04.11.2016