Обговорення стратегії розвитку міста

7 листопада відбулося друге засідання з обговорення ключових та організаційних аспектів стратегії розвитку міста на чолі з першим заступником міського голови Григорієм Олійником. На обговоренні були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Дзюба та Сергій Осадчий, представники відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури, відділу економіки.

Розпочалося засідання з розгляду доручень, які були надані минулого разу та обговорення плану. Було наголошено про необхідність створення робочих груп організаційного комітету по розробці стратегії розвитку міста Ніжина, про розробку методології, а також про необхідність сформувати проект пропозицій щодо робочої групи.

Було вирішено дати оголошення про прийом заявок для формування робочих груп, куди запрошуються жителі міста Ніжина, представники громадських організацій та об'єднань, представники бізнесу, культури, освіти, медицини, політичні діячі та всі небайдужі долучитися до обговорення та розробки Стратегії розвитку міста Ніжина.

Стратегія розвитку міста має бути схвалена громадою. Для підтвердження участі є можливість заповнити форму реєстрації до 24 листопада 2017 року. Детальніше за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLreVsMGTF2UNfLI-vxElOsiduTmpW38BrdJ1aqQSmK9-3hQ/viewform

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

09.11.2017