Обговорили подальший план розвитку парку ім. Т.Шевченка

20 грудня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулася робоча нарада з орендарями центрального парку з питань подальшої реконструкції, благоустрою та відновлення міського парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка. У нараді також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності органів ради Григорій Олійник, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак та начальник сектора з питань претензійно-позовної роботи та запобігання корупції відділу юридично-кадрового забезпечення Євгенія Копилова.

Міський голова наголосив на тому, що центральний парк міста не може продовжувати своє існування в такому стані, в якому він зараз. Парк не відновлюється і це не влаштовує як громаду, так і міську владу. Під час обговорень порушувалась тема утримання та прибирання центрального парку, узгодження розмежування території та відповідальності за певну паркову ділянку.

У ході наради присутні вирішили підготувати пропозиції від орендарів парку та міської ради для подальшого вирішення питання щодо шляхів покращення умов, облаштування та розвитку парку ім. Т.Г.Шевченка.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю,

Катерина Симоненко

20.12.2019