Офіційний телеграм-канал для інформування ніжинців

 

Офіційний інформаційний канал Ніжинської міської ради в Telegram➡️https://t.me/info_nizhyn. Тут ви можете отримати актуальну та достовірну інформацію про життєдіяльність Ніжина. Тисніть на посилання та приєднуйтесь до спільноти!

✅ Чат бот для звернень громадян - @nizhyn_request_bot

Ніжинці, нагадуємо, що для інформування громадськості стосовно загроз обласного та місцевого рівнів розроблено додаток Ніжин onLine !

✅ Завантажити додаток можливо за посиланням

https://nizhyn.online/apk.php (в залежності від вашого телефону відкриється Play Market або App Store)

Якщо у вас виникли проблеми з відкриттям посилання вище, ось прямі посилання на додаток

iOS - https://apps.apple.com/ua/app/1612308019/id1612308019?l=uk

Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=nizhyn.online

Для користувачів Android, у яких вже встановлений додаток, і версія менше за 1.8 радимо видалити додаток і інсталювати знову!
Для користувачів iPhone, у яких вже встановлений додаток, і версія менше за 1.1 радимо видалити додаток і інсталювати знову!  

На ОС Android - перевірте налаштування на вашому телефоні, як показано на фото у цьому дописі. Інтерфейс налаштувань може відрізнятись, але суть та сама! Увімкніть максимальні дозволи сповіщень в налаштуваннях!

Також, в мобільних додатках ви можете самостійно обрати сигнал оповіщення (сирена чи звичайний звук оповіщення), відкривши сам додаток, та натиснувши на іконку "меню" в правому верхньому куті, далі під блоком авторизації оберіть сигнал сповіщення. 



 


13.03.2022