Оголошується прийом заявок на участь у робочій групі з підготовки розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ніжинської територіальної громади

Оголошується прийом заявок на участь у робочій  групі з підготовки розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ніжинської територіальної громади, відповідно до прийнятого рішення Ніжинської міської ради № 22-39/2024 від 08.08.2024 року «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ніжинської міської територіальної громади».

Прийом заявок буде здійснюватися до 5 вересня 2024 року, звертатися за адресою: м. Ніжин, пл. І. Франка, 1 до кабінетів 9А, 10, 32. За більш детальною інформацією звертатися за номером (04631) 2-31-23.


Відділу містобудування та архітектури Виконавчого комітету Ніжинської міської ради

______________________________

(ПІБ)

______________________________

(посада, сфера діяльності)

______________________________

(назва установи)

______________________________

______________________________

(адреса реєстрації)

______________________________

(телефон)

 

 

ЗАЯВА

         Прошу включити до робочої групи – тимчасового консультативно-дорадчого органу для підготовки розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ніжинської територіальної громади  (згідно Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою КМУ № 926 від 01 вересня 2021 року)

____________________________________________________________________

                                                               (ПІБ, посада, статус, належність до ГО та інше)

____________________________________________________________________

         При цьому даю згоду відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» на обробку всіх моїх персональних даних у картотеках, інформаційно-телекомунікаційних системах, електронних базах даних, та за допомогою інших засобів, з метою підготовки відповідно до вимог законодавства статистичної, адміністративної та іншої інформації з питань діяльності уповноваженого органу містобудування і архітектури.

 

_____________________                                             ______________________

                               (ПІБ)                                                                 (підпис)                 

 

«___» ______________ 2024 року

15.08.2024