Олександр Кодола:"Давайте разом створимо свято у нашому місті! І нехай святкового настрою всередині кожного з нас стане трохи більше!"

 20 грудня міський голова Олександр Кодола підбив підсумки організації свята Святого Миколая та Миколаївського ярмарку. Олександр Михайлович подякував всім за організацію та участь у святкових заходах.

Повідомив, що міська влада продовжує працювати над прикрашанням міста новорічною ілюмінацією. «Хочеться вдихнути свято та енергію радості в наші буденні справи»,- підкреслив Олександр Михайлович.

Сьогодні розпочнуться роботи по прикрашанню будівлі виконавчого комітету на центральній площі, пізніше на алеї по вул.Шевченко. Новорічне оздоблення буде придбано в рамках соціальної угоди за кошти ПрАТ «Ніжинський жиркомбінат».

Під час наради міський голова Олександр Кодола звернувся до всіх підприємців, власників кав’ярень, ресторанів, магазинів, щоб прикрасили свої фасади та прилеглу територію! А також запропонував всім ніжинцям прикрасити будинки, двори, під'їзди, вікна квартир новорічною символікою.

Вже 70 підприємців виявили бажання прикрасити свої торгові об’єкти.

"Давайте разом створимо свято у нашому місті! І нехай святкового настрою всередині кожного з нас стане трохи більше!", - підкреслив міський голова.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

20.12.2021