Олександр Кодола нагородив переможців та призерів чемпіонатів міста з футболу

25 листопада відбулося нагородження переможців та призерів чемпіонатів міста з футболу.

Привітати переможців прийшли міський голова Олександр Кодола, заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур, секретар міської ради Юрій Хоменко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Смага, голова Федерації футболу міста Ніжина Володимир Мамедов та начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко.

Міський голова Олександр Кодола привітав призерів та переможців чемпіонату та вручив відзнаки кращим гравцям. Відмітив, що за останні роки вдалося розбудувати спортивну інфраструктуру міста. Це нові два міні-футбольних поля.

Олександр Михайлович наголосив, що міська влада буде і на далі сприяти розвитку футболу в місті. Зазначив, що в першочергових планах міської влади – це закінчення футбольного поля зі штучним покриттям у футбольній школі, а також завершення ремонту огорожі та глядацьких трибун на міському стадіоні Спартак.

Вперше був започаткований літній чемпіонат м. Ніжина з міні-футболу серед дорослих, який тривав протягом всього літа, проведення якого стало можливим завдяки футбольним полям зі штучним покриттям, які були побудовані за сприянням тоді ще народного депутата Олександра Кодоли.

У першому літньому чемпіонаті взяло участь 8 міських команд.

Перше місце – ФК НДУ .

Друге місце – ФК Семашко .

Третє місце – ФК Дельфін.

Протягом осені проходив чемпіонат міста з футболу серед дорослих сезону 2020 року.

У чемпіонаті взяло участь 5 команд.

Перше місце – ФК Фенікс-дружба.

Друге місце – ФК НДУ.

Третє місце – ФК Агро.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук



25.11.2020