Олександр Кодола: "Некомерційні та комунальні підприємства Ніжина мають бути рентабельними"

 Станом на 01.10.2021 року на території міста здійснюють діяльність 9 комунальних підприємств та 4 комунальні некомерційні підприємства Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, виконаних робіт та наданих послуг всіх підприємств комунальної власності за звітній період склав 233,7 млн. грн., що на 74,0 млн. грн. (або на 46%) більше від фактичного показника 9 місяців 2020 року (159714,2 тис. грн.).

"Некомерційні та комунальні підприємства Ніжина мають бути рентабельними" - саме такий меседж від міського голови Олександра Кодоли прозвучав на заслуховуванні звітів комунальних підприємств за результатами 9 місяців роботи.

25 листопада звіти за результатами діяльності надали: Ніжинська ЦМЛ ім. М.Галицького та стоматологічної поліклініки, КП «Відділ архітектурно- технічного планування та проєктування»та Ніжинський Водоканал.

У ході обговорення детально розглянули проблемні питання, обговорили способи підвищення рентабельності й самоокупності підприємств.

На заслуховуванні звітів були присутні: міський голова Олександр Кодола, перший заступник міського голови Федір Вовченко, начальниця відділу економіки та інвестиційної діяльності Тетяна Гавриш, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В'яче-слав Лега, депутати Ніжинської міської ради Андрій Деркач та Вячеслав Дегтяренко, радниця міського голови Ольга Орел  
26.11.2021