Олександр Кодола привітав колектив Ніжинського РЕМу з професійним святом

Сьогодні міський голова Олександр Кодола привітав трудовий колектив Ніжинського району електричних мереж АТ «Чернігівобленерго» з професійним святом – Днем енергетика, яке щорічно відзначається 22 грудня.

У вітальному слові міський голова зазначив, що він за першою освітою – інженер-енергетик, тож дня нього особисто це також професійне свято. «На одному з найбільших підприємств області я працював майстром-енергетиком та заступником головного енергетика. Дуже добре знаю, що це за професія, яка відповідальність покладена на працівників енергетичної галузі», - зауважив Олександр Михайлович.

Олександр Кодола щиро подякував колективу Ніжинського РЕМу за їх сумлінну працю, адже завдяки професіоналізму працівників енергетичної галузі та їх відповідальному ставленню до справи громада забезпечена безперебійним електропостачанням. Побажав успіхів в роботі, щоб вона була безаварійною, міцного здоров’я, щастя, кохання та Божої підтримки.

За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди відзначення професійного свята – Дня енергетика міський голова Олександр Кодола вручив працівникам Ніжинського РЕМу Подяки виконавчого комітету Ніжинської міської ради. 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськості, Катерина Симоненко        

22.12.2020