Олександр Кодола привітав з початком навчального року студентів Ніжинського фахового коледжу культури і мистецтв

Міський голова Олександр Кодола привітав з початком нового навчального року та Днем знань студентів Ніжинського фахового коледжу культури і мистецтв ім. М. Заньковецької.

На святковий захід міський голова Олександр Кодола завітав разом із заступником міського голови Сергієм Смагою та радником міського голови Сергієм Охоньком.

Олександр Кодола побажав всім студентам і викладачам натхнення, здоров’я та успіхів у навчанні.

«Шановні викладачі! Ви допомагаєте студентам осягати всі тонкощі мистецтва, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ваш вклад у розвиток і виховання всебічно розвинених успішних особистостей неоціненний. Ви вчите бачити та сповна відчувати прекрасне, з одного погляду відрізняти добро від зла, сієте любов та докладаєте всіх зусиль для розвитку української культури. Випускники вашого фахового коледжу знані далеко за межами Ніжина. А це є величезним вкладом у розвиток майбутнього нашої громади та міста.

Дорогі студенти! Щиро бажаю вам міцного здоров’я, впевненості у власних силах та впертого прагнення до нових знань! Саме знання і навички стануть вашою головною силою в майбутній професійній діяльності.

Саме освіта та знання є справжнім безцінним надбанням народу, яке визначає його потенціал та розвиток на майбутнє.
Високоосвічені люди - це найцінніший скарб кожної країни, адже тільки освічена людина може здолати всі перешкоди, досягти глибини мудрості та висоти знань.

Нехай новий навчальний рік стане для всіх вас дивовижним часом звершень та перемог,
а в кінці року кожен збере чудовий врожай нових знань, корисного досвіду, професійних вмінь та навичок!

Хочу побажати усім успішного навчального року, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та творчих здобутків», - привітав Олександр Кодола.

01.09.2021