Олександр Кодола провів особистий прийом громадян

05 січня міський голова Олександр Кодола провів особистий прийом громадян.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які переважно стосувалися житлово-комунальної сфери міста. Зокрема,  щодо процедури встановлення права власності на кімнати, які перебувають у ОСББ; отримання службового житла; передачі комунального майна у приватну власність; благоустрій зупинки по вул.Василівська; встановлення двозонного електричного лічильника.

Також до Олександра Кодоли звернулися ніжинці щодо відключення газу, заміни газового лічильника.

Представники громадської організації звернулися з пропозицією щодо створення у Ніжині тренінгового центру для надання першої домедичної допомоги серед вчителів, батьків та старшокласників.

Під час особистого прийому вдалося оперативно вирішити деякі питання,  допомогти у розв’язані особистих питань заявників.

За результатами особистого прийому громадян, міський голова Олександр Кодола надав рекомендації та доручення структурним підрозділам щодо вирішення порушених питань.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

05.01.2021