Олександр Кодола провів прийом громадян

Міський голова Олександр Кодола провів черговий прийом громадян, під час якого жителі міста звернулися з питаннями різного характеру. Підняті теми варіювалися від проблем із комунальними послугами до соціальних і побутових потреб. Громадяни висловили свої пропозиції щодо покращення умов проживання та вирішення нагальних проблем міста.

Зокрема, до нього звернулися члени родин загиблих героїв з проханням встановити освітлення та відеоспостереження на Алеї героїв біля Собор Всіх Святих, де часто відбуваються акти вандалізму. Також мешканці одного з будинків поблизу жиркомбінату просили переключити їх на іншу лінію електропостачання через високу плату, яка прирівняна до тарифів для підприємств, адже зараз вони користуються спільною лінією з залізницею та жиркомбінатом. Військовий у відставці, який 33 роки стоїть у черзі на житло, також звернувся до мера з проханням надати помешкання. Найбільше було питань від громадян, що стосувалися ремонту доріг, грейдерування, підсипки дорожнього покриття та перенесення контейнерів ТПВ.

Олександр Кодола уважно вислухав кожне звернення та запевнив, що всі питання будуть розглянуті та вирішені у найближчі терміни у межах компетенції міської влади.
23.10.2024