Олександр Кодола: «Треба берегти те, що зроблено. Я, як міський голова, буду жорстко реагувати»

Вчора, 11 травня, відбулася неприємна подія біля шиномонтажу по вул.Незалежності, яку особисто побачив міський голова Олександр Кодола. Водій фури з причепом порушив три норми правил дорожнього руху під час розвантаження та проїзду по вулиці Незалежності, псуючи при цьому дорожню інфраструктуру міста, адже на даній вулиці нова дорога, бордюри та тротуари. Водій багатовантажівки порушив норму щодо заборони руху багатовантажного транспорту по місту, під’їхав до магазину по зустрічній смузі, розвантажувався стоячи  двома колесами з одного боку на бордюрі та тротуарі.

Міський голова Олександр Кодола викликав власника шиномонтажу Володимира до міської ради з метою проведення профілактичної бесіди. У зустрічі взяли участь перший заступник міського голови Федір Вовченко, керівник муніципальної варти Вадим Лаврінець.

Очільник міста зауважив, що по місту взагалі заборонено рух багатовантажного транспорту. Всі ніжинці хочуть мати гарні дороги. Нажаль на сьогодні такої можливості у міста не має, щоб за один рік відремонтувати всі дороги. Міський бюджет дефіцитний.

«Треба берегти те, що зроблено. Я, як міський голова, буду жорстко реагувати» - наголосив міський голова Олександр Кодола.

Власник запевнив міського голову, що більше такий випадок не повториться і особисто контролюватиме під’їзд машин до шиномонтажу.

Власник Володимир вибачився перед ніжинцями за те, що він не услідкував, де припаркувалася фура та попередить водіїв, щоб ті більше не допускали такого в своїй роботі.

Перший заступник міського голови Федір Вовченко запропонував власнику укласти соціальну угоду з міською радою та сплачувати кошти до міського бюджету на розвиток інфраструктури.

Дана ситуація буде прикладом для всіх інших.

На перший раз до власника санкцій не буде застосовано.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук


12.05.2021