Олександр Кодола: Треба кинути всі сили на боротьбу з наслідками негоди

 Міський голова Олександр Кодола 14 грудня провів нараду з керівниками комунальних підприємств Ніжина. Головне питання наради – вчасне та якісне прибирання вулиць і тротуарів міста.


«Ми мусимо докласти всіх зусиль для посилення роботи з зимового прибирання міста. Ніжинці повинні зручно та безпечно добиратись на роботу, відводити дітей до садочків та шкіл, не наражаючись на небезпеку. Мешканці міста мають бачити, що комунальні підприємства працюють, а вулиці вчасно та якісно прибираються», - наголосив Олександр Кодола.

Керівники комунальних підприємств доповіли про проблеми та зауваження стосовно роботи. Переважна більшість керівників звернула увагу на недостатню кількість працівників і на відсутність спеціальної тротуарної посипальної техніки, яка б могла полегшити та прискорити посипання пішохідних зон.

За словами директора комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислава Кормана можливостей підприємства достатньо для обробки та прибирання близько 50% вулиць (200 км).

Міський голова Олександр Кодола надав доручення усім учасникам наради внести свої пропозиції щодо можливості зимового прибирання та посипання абсолютно всіх вулиць міста.

Також Олександр Михайлович акцентував увагу на необхідності розгляду питання щодо придбання трактора КИЙ для КП «ВУКГ», щоб покращити та пришвидшити процес прибирання тротуарів і пішохідних зон міста.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна



14.12.2020