Олександр Кодола вдруге зустрівся з постраждалими від російської атаки

Сьогодні, 22 липня, міський голова Олександр Кодола провів другу зустріч із мешканцями постраждалого від суботньої атаки росіян будинку.
Було прозвітовано, що вже зроблено
У суботу оперативно силами комунальних служб всі пошкоджені вікна були затягнуті плівкою. Найближчі дні розпочинається ремонт пошкодженої покрівлі.
Також міська влада залучила декілька благодійних організацій.
Зокрема, програма CLEAR Global Communities і «ДоБроБат» (Добровольчий будівельний батальйон) на чолі з Дмитром Івановим зголосилися замінити вікна постраждалим мешканцям будинку. Зараз ведуться заміри вікон.
Також Ніжинська районна організація Червоного Хреста України на заклик міського голови в неділю надала суттєву гуманітарну допомогу всім мешканцям.
Дві організації, а саме БФ "Право на захист» та «Людина в біді», допоможуть з фінансово-грошовою допомогою кожному постраждалому.
Також відкритим є питання щодо облаштування укриття в цьому будинку, оскільки наявне підвальне приміщення знаходиться в незадовільному стані.
Дякуємо всім небайдужим та нашим партнерам, які допомагають громаді та мешканцям міста у ліквідації наслідків обстрілу російськими терористами.
22.07.2024